Tájékoztató a testkultúra modulról

Kedves Tizenegyedikes Diákok!

Elérkezett a testkultúra modul ideje. Lehetőséget kaptok, hogy a Poliban eddig tanult sportágak közül magatok válasszátok ki azt a 4-6 féle mozgásformát, amelyben otthonosan érzitek magatokat, amiben motiváltak vagytok, amiben jobban el szeretnétek mélyülni, még többet gyakorolni, tovább csiszolni technikai tudásotokat, újabb játékelemeket, taktikai megoldásokat tanulnátok. Összeállítottunk Nektek 4 blokkot, ebből kell mindenkinek egyet választania. Az azonos csoportot választók a 2018/2019-es tanévben együtt fognak mozogni, sportolni, attól függetlenül, hogy ki melyik osztályba jár az évfolyamon.

A választás elektronikus módon történik a net.poli.hu felületen. Mindenki csak a saját AROMO azonosítójával és jelszavával tud jelentkezni a csoportokba, vagyis nem tudod a haverodnak is kiválasztani a csoportját, kivéve, ha tudod a belépéshez szükséges adatait. Belépés után a főmenün belül rá kell kattintani a “Választás” fülre, s ezen belül, a “Testkultúra csoport választás”-ra. Itt tudtok majd jelentkezni a különböző csoportokba. A blokkokat úgy állítottuk össze, hogy mindegyikben van nagyteremben, többcélúban, konditeremben, udvaron, és tükrös teremben végezhető testmozgás is, így mindenkinek lesz lehetősége minden helyszínen dolgozni. A hét négy testkultúra óráján tehát egy meghatározott rend szerint naponta fog változni a csoportok helyszíne. Ősszel és tavasszal, a jó időben lesz lehetőség és fogjuk is az udvart, és egyéb kinti pályákat használni, télen pedig a konditermet és a tükrös termet.

A választásra, jelentkezésre kialakított felületet, és a meghirdetett blokkokat már szeptember 1-től láthatjátok, de érvényes regisztrációt csak szeptember 7. (péntek) 12:05-től tudtok leadni, a rendszer szeptember 10. (hétfő) 7:00-kor lezárul. Azokat a diákokat, akik nem adják le választásukat, a munkacsoport fogja beosztani a megmaradt helyekre. Akinek nincs meg az AROMO azonosítója, vagy gondja van a felülettel, mielőbb keresse meg Tőkés Pétert, akinek más egyéb kérdése van a témával kapcsolatban, keresse és kérdezze bármely testkultúra tanárt!

Kérjük, hogy a regisztráció megkezdése előtt ismerkedjetek a felülettel és gondoljátok át alaposan, hogy melyik tananyagcsoportot választjátok, mert a tanév folyamán nem biztos, hogy meg tudjuk oldani a csoportváltást számotokra.

Teendők:

  • Aromo azonosító beszerzése, amennyiben nincs meg (Tőkés Péter)
  • poli.hu – „választás” menüpont átnézése, ismerkedés a csoportokkal
  • egyeztetés a többiekkel, hogy ki melyik csoportba szeretne kerülni (érdemes összeállni azonos érdeklődésűeknek
  • jelentkezési időpontot elmenteni, emlékeztetőt beállítani
1587 összes, ebből 1 mai megtekintés
Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .