Bűvösvölgy

A 9.Nyelvi évfolyam Maszk és MárkA osztálya a médiaismeret modul keretében január 7-én a Bűvösvölgy médiaközpontban tesz látogatást. A program 9 órakor kezdődik – 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 95. – ezért nagyon fontos, hogy a gyerekek kivételesen 8.00-ra jöjjenek az iskolába, ahonnan együtt megyünk a központba. A programon való részvétel nagyjából egy tanítási napot ölel fel(5 óra), ami magába foglalja a foglalkozások közötti rövid szüneteket, valamint egy 30 perces ebédszünetet is. Kérjük, hogy a látogatók maguk gondoskodjanak a megfelelő mennyiségű ennivalóról, mivel Bűvösvölgy területén nem üzemel büfé.
Ezután az iskolába visszajövünk azokkal, akik szeretnék, de a Széll Kálmán térről a gyerekek haza is mehetnek. A csütörtöki ebédet kérem, hogy mondják le az iskolában!
A programban való részvételhez szükséges a küldött nyilatkozat kitöltése, amit szerdáig kérem, hogy küldjenek vissza gépen vagy egy borítékban!

Ha bármi kérdésük van, kérem keressenek!

Hartmann Ibolya
médiatanár

Letöltés (PDF, 279KB)

1006 összes, ebből 2 mai megtekintés
Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .