Osztálydíszítés : TEMETŐŐŐŐ!! :)

Arra gondoltam hogy akkor lehetne az hogy a halas festményt leborítani temetővel! Arra is , hogy a székere ne legyen sok dolog mert akkor az egész díszítés idő azzal fog elmenni elég ha az elülső támlára rakunk tehát az elejére! Annyi a dolog hogy nekem az utolsó órám alkotás alkotás tehát akinek nem az az is jöjjön le oda 6. óra után és akkor tud segíteni.

FIGYELEM! Ezt most komolyan írom!!!!!!! Csak azok jöjjenek akik tudnak csapatban dolgozni és betartják azt amit kérek vagy mondok !!!  Szeretném megmondani hogy mi most csoportban fogunk dolgozni , valaki ezen valaki azon fog dolgozni szóval: együtt!!! Ha valaki festeni akar akkor azt előre küldje el nekem email-be ! Ez az email címem: lovascsaj5775[kukac]gmail.com!

875 összes, ebből 1 mai megtekintés
Tetszik(0)Nem tetszik(0)
3 comments on “Osztálydíszítés : TEMETŐŐŐŐ!! :)
 1. Borbély Panni szerint:

  figyi zsani, a csapatmunka szép dolog, de attól, hogy elvállaltad a szervezést, nem biztos hogy mindenki szeretné hallagtni, és még teljesíteni is a kéréseidet. egyáltalán ne vedd támadásnak, nem annak szántam, de szerintem a csapat fogalma nem kifejezett egyeduralom:)) komolyan, ez csak egy emlékeztető féle, hogy akaratod ellenére se ess semmien hibába, puszika

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lampert Olivér szerint:

   Kedves Zsani! Szerintem a csapatmunka fogalmába valahogy nem fér bele az, hogy mindenki azt csinál amit te szeretnéd hogy csináljon.:-) A csapatmunka legfőbb lényege az, hogy nem egy személy elképzelése alapján, (még ha az az egy személy a szervező is) hanem mindenki véleménye (azaz elképzelse) alapján, egy közös ötlet megvalósítása.:-) Peace.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Tang Mei Tímea szerint:

  szia, csak annyi, hogy szerintem látványosabb lenne, ha a szekrényeken lenne a sír. mert ha a széktámlákra ragasztunk, azt csak mi fogjuk tudni, hogy vigyázni kell rá.más osztályok is tanulnak a termünkben, akik nemfeltétlenül vigyáznak a székdekorációra 🙂 .

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .